Pasinaudoję savo sukaupta patirtimi ir žioniomis suprojektuosime restorano ar maitinimo įstaigos virtuvę pagal V.E.T reikalavimus bei patgią joje dirbti. Tai leis Jums taupyti žmogiškuosius resursus bei pasiekti didelį užsakymų vykdymo greitį. Nemažai technologų nėra tinkamai įsigilinę į virtuvės darbo specifiką, ko pasekoje daroma daug klaidų projektuojant virtuvės įregimų išdėstymą. Kuomet padaryti inžineriniai įvadai šias klaidas ištaisyti tampa labai sudėtinga.
Mes dirbame kitaip. Įsigilinę į kiekvieno kliento pageidavimus, pastabas ir siekius įvetinę jų turimus gamybinius, technologinius, žmogiškuosius resursus, taip pat turimas patalpas ir inžinerinių sistemų, įvadų išdėstymą pritaikome virtuvę tam, kad joje būtų galima dirbti optimizuojant procesus, energetinius išteklius taip pasiekiant aukštą gamybos proceso lygį.